top of page

THERMAL

SPA SIKLÓS

Egyedülálló természeti, történelmi környezetben, a Siklósi Vár szomszédságában található Siklós új termálfürdője. A termálvíz jótékony hatása és a wellness szolgáltatások teljes palettája mellett akár egy villányi bortúra, akár egy nagy erdei séta is tálcán kínálja magát az ide látogatóknak a festői környezetben. Az 2010-ben átadott 5000 négyzetméteres fürdő-komplexum belsőépítészete egészen rendkívüli, nem szűkölködik az egyedi, impozáns megoldásokban.

 

A medencéket körülvevő színes bástyák különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetésélmények várják a fürdőzőket. A letisztult formavilágú fürdőcsarnokban összesen hat felnőtt és három gyermekmedencét találhatunk. Ha sikerül rövid idő alatt eldönteni, hogy milyen sorrendben is járjuk végig a medencéket, akkor pompás szórakozási lehetőségekbe botolhatunk a vízben, hiszen azokban egyedülálló masszázs-rendszereket rejtettek el – így például a pezsgőágy, a talp és derékmasszázs kényeztetését elvezhetik a fürdőzők. A nagyok felhőtlen szórakozását ezen felül még a sodró folyosó és a két óriáscsúszda biztosítja. Ezekben mindenki gyermek lehet újra, ha csak néhány órára is.

A FÜRDŐ

A Siklósi Thermal Spa-ban, ha szaunázni támad kedve, a klasszikus finn szauna mellett a wellness szolgáltatások szinte végtelen választékából válogathatunk a fürdőben, mint pl. infraszauna, orsz szauna, gőzkabin, vagy aromakabin. Külön említést érdemel a sószoba, mely elsősorban a bőr és légúti megbetegedések kezelésére alkalmas, de ezen kívül bárkinek kellemes kikapcsolódást nyújt. A családok számára is ideális helyszín Siklós egy pihentető wellness programra, hiszen nagy gondot fordítottak arra, hogy a gyerekek se unatkozzanak, míg a szülők kipihenik a hétköznapok fáradalmait. Várják őket a gyermekmedencék, a csúszdák, vízi játékok, a játszó sarok vidám és kellőképpen fárasztó programjai.

MEDENCÉK

BELTÉRI

• lazító-sodró (33°C)

gyermek kaland (33°C)

pezsgő kád (33°C)

élmény masszázs (33°C)

melegvizes ülő (36°C)

török fürdő (38°C)

merülő medence (20°C)

KÜLTÉRI

• melegvizes ülőmedence (34°C)

gyermek- és tanmedence (33°C)

úszómedence (26°C)

jakuzzi medence (34°C)

A kültéri medencéink május 1-je és szeptember 30-a között, beltéri medencéink

az év minden napján üzemelnek.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

• 2 db finn szauna 

2 db infra szauna

kültéri orosz szauna 

aromakabin

gőzfürdő 

sóbarlang 

masszázsok

gyógyászati és szépségápolási szolgáltatás  

napozóterasz

szolárium

délszláv konyha

NYITVA TARTÁS

NYÁRI IDŐSZAK

Vasárnaptól-Csütörtökig (09.00 – 20.00)
Pénteken és Szombaton (09.00 –  22.00)

TÉLI IDŐSZAK

Vasárnaptól-Csütörtökig (10.00 – 20.00)
Pénteken és Szombaton (10.00 –  22.00)

A fürdő az év minden napján nyitva tart, beleértve az ünnepnapokat is.

ELÉRHETŐSÉG

7800 Siklós, Baross Gábor u. 8/A
Tel.: (+36) 72 / 351-739
E-mail: siklosithermal@gmail.com
Web: www.siklosfurdo.hu

bottom of page