top of page

TERMÁL KEMPING APARTMANHÁZAK

HARKÁNY

A Termál Kemping 2011 áprilisától fogadja vendégeit Harkányban, mely Pécstől 25 km-re, délre található. A közel 200 éves múlttal rendelkező gyógyfürdő Közép-Európában egyedülálló összetételű kénes gyógyvizével a reumatikus, nőgyógyászati, mozgásszervi és psoriasisban szenvedő betegek gyógyulását segíti elő. A kemping 5,4 hektár parkosított, ősfás-ligetes területen, frekventált, de mégis csendes helyen, a fürdőtől kb. 300 m-re helyezkedik el.

 

A kemping egy széles kínálatot nyújtó turisztikai komplexum.  Az igényes lakókocsis és sátras vendégek magas szintű kiszolgálásán túl gyönyörű apartmanjaink, bungalóink és szállodai szobáink esztétikus és komfortos elhelyezést biztosítanak az ide érkező vendégeknek.

APARTMANOK

 

Szabadság, kényelem!
A többi szálláshelyhez közel, de attól mégis elkülönülő parkunkban új, egy szintes 4-6 fős apartmanjainkban családok, baráti társaságok élvezhetik egy kemping minden szabadságát és egy szálloda minden kényelmét. Mindegyik apartmanukhoz egy-egy teljesen felszerelt, a nappaliból le-választott konyha, étkező, saját zuhanyzó és WC is tartozik. 2 db  apartman mozgáskorlátozottak részére lett kialakítva.

SZÍNVONALAS LAKÓKOCSI ÉS SÁTOROZÓ HELYEK

 

92 db lakókocsihely került kialakításra kempingünkben. A parcellák beálló része kaviccsal felszórt, lakórésze pedig füvesített. A terület árnyékos, fás-ligetes. Minden területegység közművesített (áram, víz és szennyvízcsatlakozás). A vizesblokkok a legmodernebb követelményeknek felelnek meg, női és férfi zuhanyzók, WC-k, mozgáskorlátozott vizesblokk, gyermek WC, pelenkázó, mosókonyha mosógépekkel, főzőkonyha és mosogatóhelyiség szolgálja még a vendégek kényelmét. A szabadban tűzrakó és grillező hely áll rendelkezésre.

BUNGALÓK

Akár egy luxus lakóparkban!
5 db 2 hálószobás bungaló
(max. 6 fő részére) terasszal
Új bungalóinkat választó vendégeink valóban otthonra találnak ezekben a kis kertvárosi „villákban” A két hálószobás, nagy nappalival rendelkező földszintes, önálló épületekben. Felszerelt konyha, étkezősarok, televízió, telefon, internet csatlakozás. Berendezésük, modern bútoraik pedig egyediek, tervezésüknél külön figyelmet fordítottunk a gyermekek kényelmére és biztonságára, hiszen a Termál Kemping mindig is a családok kedvelt pihenőhelye volt.

ELÉRHETŐSÉGEK

7815 Harkány Bajcsy-Zs. utca 6.
Tel.: (+36) 72 580 965
Fax: (+36) 72 580 964
E-mail: reservation@campingharkany.hu
Web: www.campingharkany.hu/

bottom of page