top of page

NAGYATÁDI TERMÁL- ÉS GYÓGYFÜRDŐ

Nagyatádon, a parkok és fürdők városában fúrt termálkút vizét 1906 óta használják fürdőzésre. Nagyatád szívében, a Széchenyi tér hangulatos parkjában épült Gyógyfürdő messze földről csalogatja ide a látogatókat. A fürdő- és ivókúrára egyaránt alkalmas termálvíz az ország legjobb hatású minősített gyógyvizei közé tartozik. Az 1997-ben felújított, majd 2006-ban újjávarázsolt fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneohydroterápiás, kis- és középfrekvenciás elektroterápiás kezelések és különböző masszázsok vehetők igénybe, továbbá Vendégeink rendelkezésére állnak manikűr, pedikűr, szauna és büfé szolgáltatásaink.


A Gyógyfürdő háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval Magyarország egész területéről fogadja az érkező betegeket a gyógyfürdőellátások szolgáltatásával.


A külföldi vendégek és a belföldi turisták számára a kezeléseket orvosi vizsgálat után kiválasztott gyógykúrákkal biztosítják. A gyógyfürdő egész területe és megközelítése akadálymentesített. A fürdőparkban lévő szabadtéri medencék, csakúgy, mint a fürdő egésze, minden évszakban várja látogatóit.

A  GYÓGYÍTÓVÍZ

A gyógyvíz 51 °C-on tör a felszínre, a nátrium-hidrogén-karbonátos ásványvizek csoportjába tartozik.

A gyógyvíz a következő betegségcsoportok kezelésére alkalmas: mozgásszervi megbetegedések, degeneratív ízületi betegségek, gyulladásos ízületi betegségek (pl.: SPA, RA), lágyrész betegségek (PHS), műtét utáni állapotok (protézis beültetés, csonttörés), nőgyógyászati megbetegedések: idült méhfüggelék gyulladás, idegrendszeri megbetegedések (lumbago ischiassal), gerincsérv műtét utáni állapotok, sclerosis multiplex, agyvérzés utáni állapotok, facial paresis-alsó és felső végtagi ideglaesiók.

AZ OEP ÁLTAL TÁMOGATOTT GYÓGYÁSZATI ELLÁTÁSOK

18 éves kor alatti csoportos gyógy úszás

komplex fürdőgyógyászati ellátás

gyógyvizes gyógymedence

súlyfürdő

orvosi gyógymasszázs

iszappakolás

gyógyvizes kádfürdő

szénsavas fürdő

víz alatti csoportos gyógytorna

víz alatti vízsugármasszázs

MEDENCÉK

KÜLTÉRI

• versenymedence  (24-26°C)

• pezsgőfürdős termálmedence  (34-38°C)

• élménymedence  (28-30°C)

• kispancsoló  (32-34°C)

BELTÉRI

úszómedence (26-28°C)

tanmedence (32-34°C)

merülő medence (15°C)

TANUSZODA

A termál strandfürdő közvetlen szomszédságában, 5000 m -es területen található Nagyatád sport-és szabadidős létesítménye, a fedett tanuszoda.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

finn szauna

úszás oktatás

babaúszás

A strand területe kiválóan alkalmas sportolásra, a szabadidő eltöltésére is. Erről három strandröplabda pálya, két kisméretű futballpálya, két streetballpálya, egy nagyméretű sakktábla, I. osztályú salakos teniszpálya és ping-pong asztalok gondoskodnak. A kölcsönzőből a játékhoz eszközök, sportszerek bérelhetők.

NYITVA TARTÁS

Június 1 – Június 30. (6.00 – 19.00)
Július 1 – Augusztus 20. (6.00 – 20.00)
Augusztus 21 – Szeptember 15. (6.00 – 18.00)

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 7500 Nagyatád, Zrínyi u. 75.
Tel.: (+36) 82 / 351-306
Fax: (+36) 82 / 504-061
E-mail:postmaster@tanuszoda.t-online.hu
Web: strand.nagyatad.hu

bottom of page