top of page

KORONA PANZIÓ

ÉS APARTMANHÁZ CSOKONYAVISONTA

Különleges hangulatú belső-somogyi település. A táj szinte ellentéte korunk rohanó, zajos világának. Erdővel övezett, védett területein az őstölgyes és az ősborókás található.

 

A déli vidék patakjai – völgyeikben sok halastavat hátrahagyva – a kis Rinyába folynak, s vele együtt jutnak el a tekintélyes Drávába. A település látnivalói közé tartozik a XVIII. század derekán barokk stílusban épült római katolikus templom, ill. a néhány évtizeddel később a klasszicista stílusban el-készült református templom. A település jeles szülöttei Xantus János, akinek emlékét a szülőháza falán elhelyezett emléktábla őrzi és Nagyatádi Szabó István, akinek szülőházában berendezett emlékkiállítás látható.


A település határában húzódik a Dráva egyik legszebb szakasza. A vízvár melletti folyóparton emelkedő homok-fal kiváló madármegfigyelő hely.


A Lábod melletti Petes malomban kialakított Vidraparkban természetes élőhelyén tanulmányozható ez a védett vízi ragadozó.

KORONA PANZIÓ

A Mi apartmanjaink, a csokonyavisontai szállásokat figyelembe véve, kényelmes, tágas jól felszerelt szálláshelyek: konyhával, fürdőszobával, nagy erkéllyel, ingyenes WI-FI Internettel, saját parkolóban való pakolási lehetőséggel bővítve. Pihenését, csendes nyugodt környezetben lévő szálláson tudja eltölteni.


A Gyógy-és Strandfürdő területén található a Korona Panzió.

 

A földszinten található a 45 ill. 85 férőhelyes éttermi rész. A 85 férőhelyes rész tavasztól – őszig nyitott terasszá átalakítható.


Az I. emeleten 3 db 2 személyes 2 db 3 személyes és 1 db 4 személyes apartman várja vendégeinket.


A II. emeleten 1 db 4 személyes apartman, a társalgó és a szauna-szolárium található.
Valamennyi apartman felszerelt minikonyhával rendelkezik.


A teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a gyógyfürdő területére.

KORONA APARTMANHÁZ

A fürdő bejáratától 200 m távolságra, 2006. július 1-én nyílt apartmanházunk, ahová egész évben várjuk vendégeinket. A házban társalgó, 5 db 2 ágyas és 2 db 4 ágyas apartman található. A földszinti társalgóból nyílik az 5 db 2 ágyas apartman, ebből 3 a mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehető.
A 2 ágyas apartmanok pótágyazhatók.

Valamennyi apartmanhoz jól felszerelt mini konyha, színes TV (kábel TV), fedett terasz tartozik. Az udvarban saját medence, fedett kerti grillsütő, bográcsoló található. A parkoló az udvarban díjmentesen használható.

ELÉRHETŐSÉGEK

Tel.: 06-30-3399-834, 06-30-246-9695
E-mail: katzkft@t-online.hu
Web: www.csokonya.hu

Erzsébet Utalvány és SZÉP Kártya elfogadóhely!

Előzetes egyeztetés szükséges telefonon vagy e-mail-ben!

bottom of page